maandag 20 mei 2024

19 05 24 10 mijl Oostmalle

 Aangezien ik 2 dagen ervoor ging huwen had ik me al op voorhand ingeschreven om toch zeker mee te doen. een normale mens gaat op huwelijksreis, ik dus een 10 mijl lopen die ik heel graag doe in Oostmalle tussen de bossen aan het mooie kasteel "De Renesse", huwelijksreis volgt op 7 juni naar Zakynthos. Mevrouw Sonja Thoen was erbij als supporter, love her :-)

Aangetrouwd nichtje Els en neef Sam beide ook sportief waren ook aanwezig, Els voor de 10 mijl, Sam als supporter en fotograaf waarvoor dank wegens herstellende van kwetsuren als triatlonner. Ook vrienden Sabrina en Theo uit Malaga eveneens als supporters aanwezig.

De regen van de afgelopen dagen hadden er voor gezorgd dat het er vettig bij lag op sommige plaatsen. Vooral de supporterszone was verschrikkelijk. Ik had 4 dagen niet gelopen en was pas om 4u zaterdagmorgens in mijn bed na een zalig spetterende huwelijksparty.

Niets moest vandaag dus op gevoel en genieten, toch merkte ik dat het onverwachts snel ging de eerste 3 km (onder de 4'20") steek het op de "frisheid". Verder de wedstrijd gedoseerd uitgelopen en nog paar lopers kunnen inhalen. 1u12' was dus een mooie tijd op dit parcours en door de slechte voorbereiding.

Na mijn aankomst was er een wolkbreuk op komst waar Els, die ik nipt had kunnen dubbelen, juist kon aan ontsnappen ook al was het niet droog aankomen voor haar.


De supporterszone was nu helemaal een verzopen  slijkramp geworden :-) Toch smaakte het Westmalle biertje.

Mevrouw Thoen :-)

Aankomst en sfeerfilmpjes:






Els aankomst:


Achteraf bij onze vrienden een lekkere uithaalchinees gegeten met een glaasje cava om het leven en huwelijk te vieren. Wat een mooie dag toch alweer na een historisch weekend.