zondag 28 juli 2019

28 07 2019 Time out

Mijn eeuwige probleem met de Haglundenkel en de laatste maanden problemen met de knie (ontsteking die ik ooit nog al eens gehad heb) dwingen me om even de riem er volledig af te halen. Mesotherapie waar ik ooit al door geholpen werd in de praktijk van Dr Goossens zal het moeten oplossen. De pijn in de enkel gaan ze ook op dezelfde wijze proberen te verlichten. Blijven lopen zou kunnen maar Dr Spans zei dat het dan een processie van Echternach zou worden qua genezing. Wel blijven fietsen naar het werk op een licht verzetje. De vele kms vanaf april al zijn de dader.


Normaal wou ik de marathon solo lopen in Wevelgem (Leiemarathon) maar na Visé gaat deze 2°poging ook niet door. Het zou ook afwachten zijn wat het weer ging worden in september. Gelukkig is er ook oktober marathonmaand bij uitstek. Etten Leur moet het worden om eindelijk nog eens solo ene te kunnen lopen. Nu even doorbijten en rusten... hate it.

Sonja ligt ook stil wegens intense tandheelkundige ingreep, dit jaar geen marathon meer voor haar. Wel kan ze zo hopelijk haar buikspieren laten genezen. Het hoort er bij als sporter helaas.