zaterdag 20 augustus 2022

19 08 22 Moerhofloop 13km en 5,3km

 Door de onverwachtse verkoudheid een week terug was het al even geleden dat ik een wedstrijd gelopen had. Deze dus aangeduid, Sonja sukkelend met de kuit ups and downs ging als training de 5,3km meelopen. kwestie van niet aan de kant te moeten staan aangezien ik 1 grote ronde moest lopen.

Ik rekende in het begin van de week na de warmte op een koelere dag, viel dat even tegen 24°C en zeer vochtig maakten het zwaarder dan gedacht. Niet zo gek gestart en al vlug voelde in de onderrug knagen, ik steek het op de MTB-tocht van deze week in Kalmthout (55km). Was toch leuk.

De eerste wedstrijdhelft was dus afzien, gelukkig verdween de pijn halfweg en kon ik soepeler lopen. een supertijd zat er echter niet meer in. het positieve, een zeer goede training. Volgende week staat er een gravelduatlon op mijn agenda waar ik echt naar uitkijk, hopelijk dan geen last meer van de rug.

Ik kwam als 2° +55 aan, 17° totaal van 78

En Sonja dan? Ik kwam aan en ze stond met een fles Chimay in de hand, ze was tweede geworden en had het podium gehaald totaal onverwachts, ze was zeer rustig gestart en had niet op wedstrijdniveau gelopen om haar kuit te sparen, bij haar finish kon ze niet goed volgen aangezien de menigte juichtte voor haar.... podium op dus :-)

Ook 2° dame +50 en 9° van 43 finishers




Uitslag