vrijdag 8 maart 2019

08 03 2019 Stilte voor de storm

Een tijdje geleden hier op de blog geweest. Na de verkoudheid die nog lang nasleepte en onze vakantie in Fuerteventura waar we onze basis terug gelegd hebben ben ik al serieus kms aan het opdrijven. Ik ben begonnen aan het marathonschema voor Visé solo in mei.

De resterende crossen laat ik aan mij voorbijgaan, in Zandhoven zal ik aanwezig zijn maar enkel om beetje los te lopen en te supporteren....geen risico's. De rug had na Wilrijk toch beetje opgespeeld en daardoor deze week osteopaatbezoekje gedaan.

Er zijn wel veel wegwedstrijden op komst die ik telkens solo ga lopen om snelheid te kweken. Stabroek 10km, Wommelgem 10mijl, Wachtebeke 10mijl of Kastelenloop (dilemma), Schoten 10km, Olmen 20km, en de Antwerp 10miles WEL met Sonja.....what else.

In Juni staat er dan weer een marathon gepland die Sonja gaat lopen (ik mss als haasje) de Nacht van Vlaanderen Torhout.
Ondertussen ben ik qua beroepsaktiviteiten aan mijn laatste maand shiften bezig, daarna na 34 jaar ploegenwerk naar de dagshift en af en toe een vroegeshift om te kunnen marathontrainen.

Binnenkort kan ik dus geen uitvluchten meer verzinnen als het niet goed gaat dat het aan de shiften lag :-). Ben benieuwd, ik kan nu wel kiezen uit een mooier aanbod van wedstrijden elk weekend.