zondag 24 september 2023

23 09 23 Grote prijs Tom Van Hooste 11,3km

 Nadat ik 6 weken rust heb genomen na de PRP behandeling (die niet veel resultaat heeft opgeleverd) heb ik me voorgenomen om bezig te blijven. Voor en na de lopen veel ijs leggen verzacht de pijn.

Na 3 weken lichte trainingen kreeg ik terug de kriebels om een wedstrijd te lopen, ik kan het niet laten. De Grote prijs van Tom Van Hooste was de ideale test om eens te zien hoe slecht mijn vorm was, want dat wist ik al zeker.

Thuis dus eerst ijs leggen op beide knieën. Sonja begint deze week terug met lopen na een denervatie van van haar pijnlijke rugzenuw, ze was er dus niet bij. 4 rondjes stond me te wachten, gezellige startgroep van de 5,6km samen met de 11,3km. 



Na de start zag ik al vlug dat ik op 4'15/km liep, te vlug dus met deze vorm, na 1 toer kreeg ik het dus logisch even moeilijk, even met de neus op de feiten gedrukt. Met mijn ervaring weet ik dus dat ik even moet ontspannen lopen, de 3é en 4é ronde herpakte ik me en had dus voldoening aan de aankomst. Kniepijn daar zwijg ik voortaan over. Live with it, nu ga ik me aan de korte 6km crossen wagen, zien wat dat zegt.