zaterdag 2 april 2022

03 04 22 Wachtebeke 10 mijl

 6 weken noodgedwongen gerust, enkel de laatste 2 weken beetje getraind met Sonja waarvan 14,7km vorige week de langste. Sonja nog altijd op de sukkel met rug en nu ook kuit deed niet mee, ze ging wel foto's trekken her en der. Ik nam het op als een zware training, toch te vlug gestart :-)






Een tijd had ik uiteraard niet vooropgesteld 1u15 ? who knows, met meewind aangenaam lopen, tegenwind was guur en koud. Halfweg wist ik, tempo afremmen om er op een deftige manier te geraken.



Het doel was blessurevrij aankomen, de knieën voelde ik wel maar what's new. Aankomen en voldaan gevoel daar deed ik het voor. Vandaag toch beseft dat training onontbeerlijk is om minder af te zien terwijl men sneller loopt. Remember 1u 04'50" solo vorig jaar. De conditie verdwijnt veel te snel bij stil liggen. 







Rustig uitlopen (toch sneller dan op training) de laatste 5 km met Sonja die op tijd en stond tevoorschijn kwam met de camera in de aanslag. De smoelen getrokken om te laten zien hoe ik me voelde. :-)





Finish in 1u17' moe maar voldaan, ik moet terug meer gaan trainen was het besluit, knieën moeten maar mee willen. Dat lukte de vorige jaren ook desondanks.