zaterdag 7 september 2019

07 09 2019 Zele 12km en 9km

Er is een wonder geschied... sinds ik steunzolen heb en 3 weken terug opbouwend train heb ik GEEN....GEEN jawel GEEN last meer van mijn pijnlijke Haglundenkel !!! Thanks to Michel van Funesco in Sint-Niklaas. Daar moet je dan bijna 10 jaar mee lopen om tot deze oplossing te komen. Ook thanks aan de praktijk van Dr Spans in Aartselaar en vooral zoon Filip Spans die me wees op mijn beetje doorgezakte voet en steunzolen aanraadde.

 






Mijn knie is iets beter maar nog niet volledig ok. Stilzitten is niet mijn specialiteit dus al eens een
jogging meepakken, altijd beter dan trainen om in vorm te geraken. De marathon is een afgesloten hoofdstuk voor dit jaar. Ik ga me focussen op het crossen als het lichaam (knie enz) dat toelaat.

 



Zele dus, Sonja toch ook mee op mijn aandringen voor de 9km aangezien ze de vorm helemaal niet heeft, ik had tenminste de kms al achter de kiezen. Op deze jogging zeer weinig volk vorig jaar (1° x georganiseerd), nu hadden ze pech met het slechte weer in aanloop naar de start want we konden droog starten. Dus nog minder volk dan vorig jaar, dan spreek ik over max 10 deelnemers voor elke afstand (3,6,9,12)

 



Benieuwd want het zou toch beetje afzien zijn met gebrek aan snelheid. 4 toertjes afgehaspeld aan een gemiddelde van 14,7km/u en een tweede plaats. Gevoel van grenzen verzet was aanwezig dus ok. Sonja verrassend goed met haar weinige training in acht genomen toch snel met 12,3km/u gemiddelde snelheid.


 












Uitslag 12km en 9km