In de media

03 01 2016

Verslag ATV van de nieuwejaarsrun linkeroever. Bij de start Luc even in beeld, onderweg Sonja in een flits

ATV

27 04 2014

We halen de tv-zender VTM !!!

http://nieuws.vtm.be/binnenland/89732-40000-mensen-lopen-ten-miles?ref=Facebook

25 04 2014

Gecontacteerd door Atv (getipt door de organisatie van de 10 miles) 


Inmiddels ook op twitter:
Luc & Sonja werden een koppel dankzij de , een loopsprookje;

Duorun Decathlon

Foto's  -  10:36

Duorunners lopen het ganse jaar door en pakken ook prijzen. Wij zijn alvast blij dat er grondig wordt voorbereid op ons evenement. ;-)
1

Voeg een reactie toe…

 

Cupido loopt mee op 10 Miles

07.03.2014 | Rik Thaens
gazet van antwerpen
Deelnemen aan de DVV Antwerp 10 Miles levert je niet alleen een goede conditie, maar misschien ook wel een nieuw lief op. Luc Thoen en Sonja Kerremans kunnen ervan meespreken
In de aanloop naar de DVV Antwerp 10 Miles van 27 april brengtGazet van Antwerpen wekelijks tips, reportages en trainingsschema's. Deze week is er het opmerkelijke verhaal van Luc Thoen en Sonja Kerremans, twee Antwerpse veertigers die mekaar vonden op de 10 Miles.

Het begon in 2009 met een vluchtig contact via een website die mannen en vrouwen sportief tegen mekaar liet duelleren. Luc had al veel ervaring als jogger, Sonja zocht een gids. "We wisselden mailtjes uit met tips en aanmoedigingen. (lachje) In sommige van die mailtjes hadden we het ook wel eens over meer persoonlijke zaken. Een week voor de start wilde ze zelfs nog afzeggen, maar ik kon haar toch nog overhalen", doet Luc hun verhaal in Gazet van Antwerpen.

Een echt plan om mekaar terug te vinden in dat massale gewoel was er niet, maar per toeval kruisten hun blikken elkaar. "We herkenden mekaar meteen van de foto's op die website. Meer dan eenzenuwachtige kus en wat aanmoedigingen konden we mekaar niet meegeven, maar die eerste blik zal ik nooit vergeten. Die wedstrijd heb ik met vlinders in de buik uitgelopen. Ik liep op wolkjes."

De klik had plaatsgevonden. "Daarna bleven we contact houden met mekaar. We zaten beiden in een vaste relatie, maar onze band werd steeds nauwer. We gingen samenwonen en kochten uiteindelijk een huis in Burcht. Allemaal dankzij de 10 Miles. Het moet meer dan toeval geweest zijn. We waren voorbestemd om mekaar te vinden."

De twee genieten nu vooral van hun gezamenlijke trainingen, drie à vier keer per week. "Zij bepaalt het tempo en ik volg. En zo is het goed. De 10 Miles staat elk jaar met rood omcirkeld op de kalender.Dat evenement heeft ons leven veranderd", besluit Luc.
De reporter had enkel mijn club verkeerd, Beac (Berchematletiekclub) was de juiste


Paastornooi 1981, doorgedrongen tot de 1/8 finales