maandag 17 maart 2014

15 03 2014: Beeltjensloop Westerlo


Vandaag zijn we naar Westerlo getrokken, naar de een jogging van 13 km naar aanleiding van een eerste voorbereiding op de Ten Miles.
Het parcours was zeer tof, door de bossen, en een beetje heuvelachtig.  We moesten ook vier keer over een brugje lopen.  De zachte ondergrond, soms zelfs los zand maakte het parcours best wel  zwaar.
Maar het ging goed..... de start was traag omdat we niet vooraan stonden en dus de eerste kilometers steeds moesten inhalen maar eens we ons tempo hadden kon ik dat goed aanhouden. Luc is bij mij gebleven en heeft dit als training opgepakt. Hij heeft nog wat last van z'n rug dus doorlopen zat er voor hem vandaag niet in.  We waren allebei van plan rustig te lopen, niets te forceren, hierdoor had ik voor de start helemaal geen stress.... gevolg: goed gevoel in m'n beentjes en uiteindelijk heel tevreden met m'n prestatie: 01:02:30 u.

Achteraf hebben we nog gezellig taverne'tje gedaan en vervolgens zijn we naar Oostmalle gereden om onze bongobon in te ruilen voor een aangename verrassingsdiner in 'De Degustatie'.  De perfecte afsluiter van een geslaagde dag !! :-)Je kan ons zien op dit filmpje:

Bij de start: op 2:01 min
Na 6 km: op 14:45 min
Bij aankomst: 29: 13 min.

PDF-file uitslag totaal klassement