maandag 22 april 2024

21 04 24 Antwerp 10 miles

 De klassieker die we proberen niet te missen, juist op tijd ingeschreven, week daarna was het al volzet. Sonja nog maar eens als supporter, hopelijk volgend jaar terug samen lopen en kwetsurevrij.

Solo dus alweer het derde jaar op rij, nu op een vernieuwd parcours dat ik persoonlijk beter vond, direct de finish na de konijnepijp. Nu lopend voor de firma Aquafin, mijn werkgever.


In mn binnenste wou ik de tijd van vorig jaar op zijn minst herhalen, 1u10', liefst er onder, dat leek mogelijk de eerste helft van de wedstrijd. De kasseien en de tunnels, het wordt zwaarder met de jaren, de ouderdom dus :-). voor de konijnepijp was de tijd onder 1u10 nog steeds haalbaar. Toch met de laatste beklimming richting uitgang zag ik dat het nipt zou worden


Aan de finish alweer 1u10', ik zag wel dat de afstand iets langer was, thuisgekomen en gechecked, zeker 100m langer, laat dat nu ervoor zorgen dat ik niet onder de 1u10' geraakt was. 28°+55 van 806

Toch zeer tevreden, zeker de manier waarop en de snelle recuperatie achteraf. Nu even bekomen en terug bezig blijven zonder echte doelen, wschl de Walo-corrida op 1 mei en wie weet de 10 mijl van Oostmalle na mijn trouwfeest in het prachtige groene domein aldaar.

1710° plaats