zondag 16 februari 2020

15 02 20 Cross Nieuwkerken

Door de aanwezigheid van de  vaste Walo-fotograaf nog eens een verslagje van een cross.
De zachte temperatuur  van 13°C maakt voor mij een wintercross altijd aangenamer. Na het verkennen van het parcours had ik wel stevige twijfels, de schuine kant aan de waterkant waar de veldrijders steeds over rijden, daar "mochten" wij ook op lopen. Als je dan een rug hebt zoals de mijne die niet te veel uit balans mag komen om averij te vermijden.... ik had echt even zin om huiswaarts te gaan trainen ook al was ik juist ingeschreven. Voorzichtiger lopen dan maar, een doorgedreven training, ik wou mijn trainingsarbeid niet op het spel zetten.


Na de mislukte pistoolknal zonder lawaai was ik als enigste die hier op reageerde, terugdraaien dus en op de echte knal wachten, voorzichtiger lopen???


Een goed gevoel had ik niet echt, zeker die eerste ronde moest alles nog loskomen in mijn lichaam ook al had ik goed losgelopen. De verdere toertjes kwam ik op tempo, concurrentie was uiteraard al lang gaan vliegen, 3 voorgangers had ik nog kunnen bijhalen die normaal, met alle respect, altijd achter mij zijn. Opdracht volbracht en komende week weer 5 trainingskes kms afmalen.



Marc Van Hove... dank voor de foto's !