zondag 24 juli 2022

22 07 22 Funloop Lokeren 9,5km

 Lang weekend en op het laatste nippertje op zoek naar een motiverende wedstrijd of jogging waar ik me nog eens wou testen. Via de links op deze blog van de wedstrijden Oost-Vlaanderen kwam ik in Lokeren terecht. Een 3-daags wijkfeest waar ze ook een funloop organiseren. 

Geen uitslagen geen prijzen en toch heb ik dat niet nodig om me te motiveren. Lopen in de bossen zonder 1 m asfalt, gravel langs de kinderboerderij, boswegen in de bossen en de Finse piste rond het grasveld van de aankomst.

Ik koos voor de 10 km die er 9,5 bleken te zijn achteraf, ik zou ook als eerste van de 10 aankomen zonder concurrentie en te weinig volk in feite. 2 kerels waren voor mij vertrokken maar deden de 5km mee, ik kon ze toch niet volgen en achteraf wist ik waarom. Ook al kwam ik na 2 toeren van de 4 dichter op de tweede loper.

Solo verder mijn weg afleggen van de 10 km, gevecht tegen mezelf om dat tempo hoog te houden. De laatste ronde begon de zware ondergrond me parten te spelen. Sonja stond her en der foto's te nemen.

9,5km met 4' 11" per km of 14,31 km/h gemiddeld geslaagde test. Ik liep vlugger dan in Watervliet, het was nu een zwaarder parcours maar iets korter.

PS: Sonja is weeral op de sukkel met haar kuit en moet helemaal niet denken aan wedstrijden... spoedig herstel schatje xxx