woensdag 16 november 2022

12 11 22 Cross Deurne

En het bleef lente, 15°C voor de start, lekker chillen en loslopen, voorlopig mijn 5e cross achter elkaar. 
Gilles en Stephen ook weer van de partij, zeer benieuwd wat het ging worden bij mij na een kuur medicatie tegen de ontstekingen waar ik al een tijd mee opgezadeld zit.



Gilles had in zijn wedstrijd al wat weerstand getoond door een voorganger in te halen na raad van zijne pa, bedoeling was wel dat hij bleef doorlopen en niet doodleuk naar zijn concurrent omkeek toen hij er voorbij was :-) grappig maar hij doet het graag.

Hier op de cross van onze vrienden van de AA (Antwerp Athletics) was ik vorige editie niet van de partij maar ik vond het een leuk parcours tijdens het loslopen op deze tweede editie.

Goed gevoel na de start en de inloopstrook op het grasveld doken we de paden van het bos in. Stephen bleef achter mij. Ik zat in een goed tempo en bleef dit aanhouden, geen pijn nergens maakt een wereld van verschil. Na de eerste van 4 ronden had ik een kleine voorspong op hem.



Ik kreeg echter geen terugval zoals vorige weken en de voorsprong groeide gestaag ook op Guy een andere concurrent van de laatste weken.

Ik dacht dat bij hen de veer gebroken was, toen ik na de aankomst hun achterstand bekeek maar vooral mijn km-tijden wist ik dat zij op hun waarden gelopen hadden maar ik een superdag had met 4min 04'/km als gemiddelde.


Nu rustigere weken, druk op werk en daarna vakantie in de Caraïben. De vorm die ik nu heb zal dan wel ginds blijven wschl :-)


Vorige week dacht ik dat ik enkel nog kon dromen om mijn zoon te verslagen, nu onverwachts gelukt ook al heeft hij ook weer goed gelopen in zijn categorie.