maandag 8 april 2019

06 04 2019 Wachtebeke 10 mijl

Na 4 dagen platte rust en beterschap tijd om frisse lucht op te snuiven, mee fietsen tijdens Sonja haar wedstrijd. Ze had wel even geopperd om toch maar 10km te doen in Zandhoven zodat ik kon thuisblijven.
Nadat ik bevestigde dat ik echt wel wou rijden naar Wachtebeke gaf ze al snel toe. Meer kms beter naar de toekomst toe (ook al is die steeds onvoorspelbaar :-))


Het bos lag er wel wat woest bij na de voorjaarsstorm ll. Ook op de grindwegen nog veel takken en oneffenheden aanwezig. Sonja was redelijk goed gestart. Na 2km wachtte ik haar op om aan te pikken. Ze zat goed in haar ritme, kloeg wel over niet te soepele benen (20km 2 dagen geleden?)


Een dame van haar leeftijdscategorie met wie ze al paar x was gewisseld van plaats tijdens de wedstrijd liep de laatste 5 km voor haar. Sonja kwam zelfs dichter, aan de finish scheelde het amper 10m. Wel bleek dat Sonja haar nettotijd 3 sec vlugger was dan betreffende. Bijgevolg Sonja toch de eerste +50 dame onverwacht in 1u18'10" De vorm is dus stijgende, minuut vlugger dan in Wommelgem

Uitslag