zaterdag 27 september 2014

27 09 2014 Aflossing "De Ster" met onze club KLP

Na een zware periode (overlijden mama Sonja) namen we de draad terug op. Door voorgenoemde reden hadden we de Bollekesloop niet kunnen meedoen. Planning was op zondag de Tom Van Hooste-loop (12km) mee te doen. Maar tijdens de week kregen we een mailtje van onze club KLP met de vraag om op zaterdag mee te doen met de ploegaflossing op De Ster. Met 5 lopers ieder 2.5km lopen dus. Waarom niet dachten we, het zouden wel onze eerste korte snelle kms worden na een lange afstandseizoen, afzien dus.


We gingen deelnemen met 2 "groene" ploegjes KLP-ers, ik in de eerste groep, Sonja in de tweede als enige dame. Sonja moest als eerste van start gaan met de grote bende. Ik mocht derde starten, minder stress dus :-)

     

Doseren en de snelheid van in het begin volhouden tot op de piste was de kunst. Doordat je je aflosser ziet klaarstaan geef je alles tot het einde, alles voor de club :-). Bewijs onze grimassen op de foto's.


Toch een leuk groepsgebeuren waar we achteraf tevreden mochten over zijn. Ik had in mijn ploeg, en Sonja in haar ploeg (tussen al die mannen) de beste tijd. Volgend jaar toch proberen vrij te houden voor dit gebeuren.

Uitslag Sonja.... en Luc

Geen opmerkingen: