maandag 16 oktober 2006

16 10 2006 Putte kermisloop 10km


Nog een uitslag teruggevonden nu ik dit schrijf op 08/04/2018....

Wat ik me nog herinner, met de Wav gingen er een paar op een maandagavond 10 km lopen in Putte. Een leuke kermisloop met veel sfeer.

Ik twijfelde aangezien ik een vroegeshift had maar ging dan toch maar meedoen. Hele dag op werk al bezig met deze wedstrijd toch wel.

Mee vooraan starten en op gevoel, afwachten wat het werd. Na het startschot bleef ik de kop volgen, onverwachts goede benen en frisheid. 2 toppers moesten we met ons groepje van 8 laten gaan, we zouden dus voor plaats 3 strijden, top 10 was gegarandeerd.

Het donkere in de wijken was wel hinderlijk betreft op en af de borduren lopen, weinig verlichting onderweg.


Naarmate het einde naderde ging het tempo omhoog, ons groepje scheurde en al 3 lopers hadden afgehaakt. Op de moment dat ik het moeilijk kreeg waren we aan de finish. Een zevende plaats van 262 aankomsten die ik me nog lang zou herinneren, wat een superbenen in een sterk deelnemersveld met o.a. Nick van Peborgh (winnaar en latere jaren winnaar Antwerp 10 miles), Maarten Bosmans, Erik Caluwaerts, Johan Verbist, good old Jan Adams, Eddy Wynants, Gert Boden enz... Toch enkele toppers achter mij. En een supertijd van 34'19"

Uitslag

Geen opmerkingen: