maandag 30 januari 2017

28 01 2017 Cross Rijkevorsel

Normaal gezien zouden we vorige week gaan lopen in Lier maar het ijskoude weer besliste er anders over. Mijn jarenlange verlangen om ooit eens te langlaufen gingen we verwezenlijken. Na stijve liezen de dag erna, deze de afgelopen week soepel kunnen lopen op training.

 
Dit weekend stond de mooie cross van Rijkevorsel aangestipt, deze wou ik niet laten schieten. Ondertussen was het weer totaal omgeslagen en zagen we een temperatuur van 10°C opduiken, mijn ideale omstandigheden.Een maand zonder een wedstrijd maar (voor mij) paar langere trainingen en zodoende niet wetend wat te verwachten. Sonja nog steeds niet gek van crossen deed toch ook mee.

Met vrouwtje Sonja mee aan het loslopen voor mijn crossLuc Van Laenen had alweer een zeer mooi parcours uitgestippeld, elk jaar anders maar steeds met vele kleine heuveltjes, dit jaar nog meer draaien en keren, mijn ding wel.


 Na het startschot top 15 weg en na 1 ronde kon ik mooi opschuiven naar plaats 10 en dit zou zo blijven. Het jagend groepje achter mij waar ik voor vreesde zag ik niet meer terug.


 Sonja had voor mij haar cross goed afgewerkt met een top 6 plaats van haar reeks. Het was afzien door het zware werk over de heuveltjes.

Let vooral op het loopmonument rechts die ik dubbelde, FRANS MOORKENS 83 jaar !!! RESPECT
 Dik tevreden met de vijfde plek +40 al voelde ik (zeker na de wedstrijd) mijn gevoelige hiel toch nog steeds opspelen, met leren leven dus grr. Met dank aan Lauranne Van Loo en Bart Huysmans voor de mooie foto's.

Uitslag

Geen opmerkingen: