zondag 18 maart 2018

18 03 2018 Wommelgem 10 mijl

En we zijn terug vertrokken na een paar weken doorgedreven training (lees meer kms). 17° graden was het verschil met vorig jaar. 1°C en een snijdende wind, goed inpakken en met lange broek lopen. We hadden toch geen doel vooropgesteld, oh toch wel, 20 km afhaspelen in totaal vandaag. 2 inlopen en 2km uitlopen.
 
Voor de start met familiesupporters, zus Sandra liep al ergens anders rond.
Koud???
Het weer leende niet echt tot motivatie, ik haat die kou dus. 1u20min zou wel moeten lukken met Sonja haar basis. Wel in volle trainingsopbouw dus dit was een zeer doorgedreven training. 


 Het blijft toch een enorm verschil training of wedstrijd, dat hoorde ik direct na de start aan Sonja haar adem. Maar ze bleef mooi tempo houden in m'n zog. Zo veel mogelijk haar uit de kille wind zetten.

 
Dubbel en dik ingepakt brrr


Halfweg bleek al duidelijk dat 1u20 een realistische tijd zou zijn. De derde ronde had Sonja haar eerste en enige dip in de felle gure tegenwind.
Laatste ronde begonnen

De laatste ronde was redelijk snel voorbij, Sonja voelde de finish al en zelfs 1u19 was mogelijk, nu dat ik dit schrijf weet ik dat het ofwel juist onder de 1u20 was of er juist boven, afwachten op de officiële tijden maar niet echt van belang.Toch had ze nog een podiumplaats vast. 3° masterdame na een "training", meer moet dat niet zijn.Uitslag

Met dank aan Danny Kerremans voor de foto's, neef van Sonja :-), Chris Hofkens en Leo Van Gool

Geen opmerkingen: