donderdag 21 augustus 2014

18 08 2014 Evergem 13.5km

Na een week vakantie Frankrijk hadden we deze wedstrijd aangeduid om terug de draad op te nemen. Een avondwedstrijd op maandag waar we gelaten naartoe gingen, geen zenuwkes dus voor éénmaal, integendeel, tijdens de autorit in slaap gevallen :-)

3 afstanden 4.5, 9 en 13.5 km, doordat we niet zoveel fut hadden twijfelden we nog even om de 9 km mee te doen, maar m'n schatje besliste dan toch maar om samen de 13.5 km aan te vatten.

 

Aan de hand van de kleur van de nummers kon je zien wie welke afstand ging doen, ik had enkel één dame opgemerkt van onze afstand. Bedoeling was haar eventueel te kunnen volgen van bij de start. Dat lukte vlot, we liepen comfortabel in een groep van 8.Ondertussen was het al serieus aan het regenen bij de aanvang van de tweede ronde. (zie foto) De laatste ronde was onze groep uitgedund tot 4 door de finish van de 9 km-lopers. We namen de leiding en bepaalden nu zelf het tempo, bijgevolg moest de andere loopster stilaan afhaken, 25m werd 50 tot 100m naar de finish toe.
Ik kwam als eerste dame over de meet van de 8 over de lange afstand. Kon niet anders dan tevreden zijn.


Uitslag

Geen opmerkingen: