donderdag 21 augustus 2014

20 08 2014 Beveren 5 miles

De dag na Evergem viel onze € dat het deze week de 5 miles van Beveren waren aangezien het de Beverse feestweek was. Snel gaan checken op de website en ja, woensdagavond was het al zover. 1 rustdag dus en met nog stijve beentjes vooral recuperen met een loslooptraining van 4km op dinsdag.
Omdat het vorig jaar een leuke wedstrijd was gaven we de voorkeur ipv van vrijdagavond naar de geplande 10 km van Zele te gaan. Zodoende kon Luc zich eens uitleven en vrijdag rusten voor zijn duatlhon (5-38-2.5) van zaterdag ook in datzelfde Zele (Vlasschaardfeesten).
Als supporters hadden we Luc zijn ouders, we hadden ze uitgenodigd voor een etentje bij ons en zodoende gingen ze graag mee. Een avondetentje met gebraad en kroketjes werd een middagetentje met rijst en kip :-), alles voor de sport.
Ieder zijn eigen wedstrijd dus, gewijzigd parcours met 5 ronden van 1.6km o.a.doorheen de winkelstraat De Warande. Veel volk en gezelligheid rondom de markt van Beveren.
Mijn kuit wrong nog een beetje tegen, ook na 3 km loslopen, zodoende rustig proberen te starten, Luc ging ook iets behoudender starten voor zijn eigen wedstrijd.

Op de lus van de Oude Baan konden we elkaar zien bij het kruisen, toen ik de laatste ronde aanvatte kwam Luc al aan de andere kant aangelopen om te finishen als 14° van de 216 aankomsten. Ik liep m'n laatste ronde en finishte als 5°dame en 80° totaal.


Uitslag
                       
                                 

   

                              

Geen opmerkingen: