woensdag 12 oktober 2016

12 10 2016 Geslaagde test

Maandag mijn 8° en voorlaatste sessie gehad bij Move to cure. Zoals gebruikelijk opwarmen en allerhande oefeningen. Maar na 75 min mocht ik op een andere loopband dan gewoonlijk nog eens lopen. Een manuele, dwz op eigen kracht de band op gang trekken en zelf je looptempo bepalen. Hopelijk zonder gevoel van pijn, zware test dus.


Axel had gezegd na het loslopen naar 11 km/u te gaan. Makkie dacht ik, ik moest dit 10 min volhouden, viel me dat ff tegen. Met nog 2 minuten te lopen, doodgaan tot en met. Axel pompte me moed in maar het bleef zwaar. Echter voelde ik niets pijn aan mn verleden(?) blessure. Het was dus 2 min harken op de loopband tot het einde. Na het bekomen liet Axel me weten dat ik deze week 2 x op de weg 4 à 6 km mocht gaan trainen. De 9° sessie stellen we even uit om het resultaat af te wachten van de test.

Ondertussen heb ik al 1 x 4.2 km getest met succes, geen pijn, oef, ik zou kunnen vloeken van opluchting. Morgen loop ik met Sonja 6 km voor dat we een saunadagje inlassen, ik kijk er naar uit.

Geen opmerkingen: