maandag 13 maart 2017

12 03 2017 Wommelgem 10 miles

 Zo lang voor getraind en hopen dat het niet te veel wind, geen regen of te koud zou zijn.... resultaat eerste zachte lentedag 17° en dus geen aanpassing aan de temperatuur na de winter. Ik wist toen al dat ik mijn vooropgestelde tijd van 1u01 niet zou halen.
Sonja moest met verkrampte benen vertrekken, vrijdags met de fiets naar werk en in de fietserstunnel liften in renovatie dus met fiets de trappen op en s'anderdaags zo stijf als een krab... de reden.
Mijn eerste ronde lag ik nog op schema maar het was gewoonweg te warm voor mij. De benen vertoonden al verzuring in ronde 3, de fullcontinueshiften doen er blijkbaar toch ook geen goed aan...en bijna 50 hé, in de uitslag stond mijn leeftijd al voorbarig op 50 tussen al die veertigers als troost, de oudste van de top 20... joepie frons frons :-)

 Sonja zag al vroeg haar concurrente van 2 jaar geleden van haar weglopen na de start, dat gaf haar niet echt moed. Achteraf bleek wel dat die een superdag had. Het was na 2 toeren vechten met de gedachte om te stoppen maar dan kwam ze voorbij de finish met alle aanmoedigingen en toch maar volhouden dus, wij zijn geen watjes :-)
 Ook van de partij en al lang aangekondigd ons nichtje Shana (ex-top acroturnster) en haar partner Jo die voor de 8 km kozen. Shana heeft nu ondervonden dat de turnspieren helemaal anders zijn dan de loopspieren maar toch chapeau na vroeg opstaan om te gaan werken nog voor de koers. Jo liep zijn wedstrijd mooi uit als basketter zijnde, weer 2 die misschien de loopmicrobe te pakken hebben?

 Sonja verbeten tijdens de koers, no pain no gain... en toch liep ze nog een mooie tijd en weeral op het podium als derde master.... sterk toch en dikke troost om mijn "slechte" tijd te verdoezelen.

 
 Proberen soepel te blijven lopen om die spierkrampen tegen te gaan. Vierde master, het podium halen was echter nooit een optie. 13° in totaal tussen de vele "jonkies".Dorstig weer ? Deze prachtige foto's zeggen meer dan woorden:
 
Vrouwke Sonja als derde master, chapeau alweer !!!Uitslag

Chris Hofkens, zus Sandra en Danny Hannes bedankt voor de foto's !!!!!!

Geen opmerkingen: