maandag 3 april 2017

01 04 2017 Kastelenloop Zandhoven 10 km

Als ik slecht gelopen heb is het moeilijker om een verslagje te schrijven, dit is er zo eentje, gelukkig maakt Sonja haar alweer goede prestatie het gemakkelijker om te verwerken.

Het is nu echt wel bewezen, na 1 nachtshiftje kan ik nog goed presteren, na 7, een hele week dus, niet. De omstandigheden waren ideaal maar helaas mijn body wrong tegen vanaf de start, wat een verschil met vorige week. Bioritme doet rare dingen met je gestel. De vraagtekens in vorig verslag zijn nu ook duidelijk.

Links op de startfoto


Kort samengevat, proberen goed te starten, te veel last, proberen stand te houden en in ritme te komen lukte niet echt, enkel mijn laatste km met eindspurt tegen ne jonge gast op de piste boden troost.

Sonja dan, ze had een zeer goede start zonder problemen met adem tegenover vorige week met haar prille verkoudheid toen. Tot aan het kanaal picco bello, om daarna in een mooi tempo de tweede helft af te haspelen. Vlotjes de hele wedstrijd volgens haar, enkel op de bosgrond beetje afzien. Een mooie vierde plaats als gevolg, behalve de eerste+45 dame, in dezelfde minuut van de tweede en derde.... 46'50". Zelfs een parcoursrecord voor haar hier!!!! (vorige week ook al in Londerzeel) Dit geeft haar zeker moed, vooral de manier waarop. Nichtje Miranda verraste ons ook door haar snelle finisch in 1u02, 4 min sneller dan vorige week waar het veel wind en maar 9.8km was !

Volgende zaterdag naar Wachtebeke, de langere afstand 10 mijl (eerste van 3 op elkaar volgende 10 miles... Essen, Antwerpen). Ik ga voor mijn eigen nog eens proberen, kan alleen maar meevallen na deze ontgoocheling. Sonja kan haar nog eens testen op deze mooie afstand, benieuwd en leuke vooruitzichten want de omstandigheden die ze voorspellen zijn nogmaals goed..... en ik heb een rustige werkweek dus ???

Uitslag

Geen opmerkingen: