donderdag 1 mei 2014

01 05 2014 Nieuwkerken 1-mei loopVandaag  10 km in Nieuwkerken:  het was al heel de dag mooi zonnig met een temperatuurtje van 20 °C, eigenlijk ietsjes te warm naar m'n zin.  Maar zo erg was dat niet, ik was toch niet van plan om vandaag alles te geven :-).... rustig recupereren van afgelopen zondag 10 miles, ... dat was vooral de bedoeling.
Toen we klaar stonden voor de start verdween de zon achter de wolken, ideaal dus om te wedstrijd aan te vatten, een beetje later begon het zelfs al wat te druppelen. Ikke wreed content, zuurstof in de lucht, da's toch wel aangenamer om te lopen...
De eerste vijf kilometers verliepen heel vlotjes, niets geforceerd, gewoon op souplesse gelopen, ik was dan ook heel verbaasd toen ik de klok zag tikken: 22 min 22"".    Als ik dit tempo kon aanhouden zou ik wel een super tijd kunnen halen, .... beetje onrealistisch natuurlijk..... Het begon heviger te regenen, zelfs iets teveel van het goede.  De twee laatste kilometers verdween ook de souplesse en de laatste kilometer was het zelfs harken geblazen. Maar toen zag ik m'n ventje (37'34") en hij  riep komaan je kan nog binnen de 46 min binnenlopen. Dat was genoeg om nog een laatste spurtje te doen.... en yess!!! 45 min 45'' ... weer een persoonlijk record dacht ik.
Helaas, ... na de wedstrijd toch wel een ontgoocheling toen we de uitslagen kregen: ze hadden de klok een minuut te laat opgezet, dus m'n tijd was 46 min 37 "...  ik denk dat er vandaag velen eventjes gezweefd hebben toen ze hun eindtijd zagen :-)

Uitslagen
            
1 opmerking:

Luc zei

Bij mij zeer voldaan gevoel na een leuke vochtige wedstrijd. Beste jaarprestatie (totnogtoe)op de 10km