maandag 29 juni 2015

26 06 2015 Oostmalle triathlon Lollepotters 300 m - 18 km - 4km

Na 3 weken relatieve rust, geen wedstrijden bedoel ik dan, inclusief 3 inspuitingen knie, perfecte warme omstandigheden voor mij van 26°C voor de triathlon Lollepotters. Elk jaar is het stressie om van over het water naar de Kempen te geraken op vrijdagavond door de files. Ook nu weer en zeker omdat mn vrouwke met haar fiets wou rondrijden aldaar om voor me te supporteren. Aan finish Park De Renesse auto parkeren en dan samen met fiets losrijden tot aan de plas Blommerschot 5 km verder.

  

Ik mocht dus bij de vips starten aangezien ik bij de 50 beste inschrijvingen was van vorig jaar...door een paar afhakers dus met mn 61° plaats 2014. Weinig tijd om me zenuwachtig te maken en voor ik het wist was het vanop de nieuwe steiger het water induiken, toch wel verrassend fris maar heerlijk om te zwemmen. Deze keer had ik de buitenkant genomen zodat ik geen onnodige meters deed langs de kant. Weinig hinder van medezwemmers was zalig. Een snellere zwemtijd waardoor Sonja verrast was dat ik er al was om mn badmuts en zwembril aan haar af te geven.

 
 De gevaarlijke zandweg met kiezel overleven (platte banden) en dan volle bak het vliegveld van Oostmalle oprijden. Al snel zat ik in een mooie groep van 20 man, snelheid lag rond de 40 km/u met een piek van 49.7 km/u. Benen voelden perfect  en de warmte deed me niets, integendeel, toen onze groep in 2 brak vooraan nam ik regelmatig mee de kop in de tweede groep met een ook al mooie fietstijd aan het einde.

In het mooie domein De Renesse dook ik het bos in voor een 4 km loopje als slot, een tropische warmte in het bos dus rustige slimme start en alsmaar tegenstanders inhalen op mn favoriete deel. aan de finish kwam ik als 42° aan, beste prestatie aldaar met een zeer scherpe tijd van 54'33". Eveneens tweede H45. Vip 2016 is al verzekerd bij deze.

Uitslag

Geen opmerkingen: