donderdag 22 december 2016

18 12 2016 Nieuwkerken 10km

Nog tot woensdag last gehad van stramme, pijnlijke spieren van in Burcht dus rustig getraind ondanks nachtshift.


Dit jaar vernieuwd parcours in Nieuwkerken van 10km, 4 toertjes. Proberen iets vlugger te starten waardoor we geen inhaalrace meer moesten doen zoals afgelopen weken.
De groep met (vroegere) concurrenten ging toch nog iets te snel voor mij, enkel in de start, want 2 toeren bleef ik wonderwel op dezelfde afstand lopen 20m ongeveer. Sonja had een blitzstart zonder problemen.De 3° toer voelde ik het melkzuur in mn benen terug opkomen, het zou niet beteren, na onze vakantie direct 2 wedstrijden na elkaar lopen, daar was mn body nog niet aan toe....maar geen pijntjes meer !!!

Sonja begon na de derde ronde ook aan een te groot verval, reden....de kou die op haar buikspieren geslagen was met steken tot gevolg, nochtans liep ze voor een sterke tijd die teniet gedaan werd de laatste halve ronde door verplicht vertragen. Op een niet zo zware bezetting liep ze de naar de tweede plaats van haar reeks, ik derde bij de mijne.

 


Beide dus niet tevreden met de wedstrijd zelf. Nu paar weken trainen om in het nieuwe jaar de mooie lentewedstrijden voor te bereiden met o.a. koude crossjes.

Uitslag

Geen opmerkingen: