maandag 11 juni 2018

10 06 2018 Duorun Schelle 2 x 5km

Vorig jaar hadden we onverwachts moeten afzeggen, onze pa weet je wel. Nu stond ik echter met 7 vroegeshiften, om 14u laatste vroege gedaan om 15u aan de start, niet ideaal en weinig zin eerlijk gezegd.


Nichtje Shana en Jo

Sonja sukkelde al een tijdje met de luchtwegen dus veel verwachtten we er niet van. Gelukkig blijft dit unieke concept bestaan op basis van enkel vrijwiligers en drijvende kracht Thomas Smeulders.Loslopen kwam er niet veel aan te pas wegens tijdsgebrek, er was een windje aan de Scheldeboord, de warmte liet zich wel gelden op windluwe stukken.


 
Sonja dus aan de start om 15u, ik had nog 23min tijd om los te lopen en te supporteren.
 
 
 
 Elk jaar neemt Sonja hier een slimme rustige start, aan het punt waar ik dan supporter komt ze dan rond plaats 20 door, om aan de aankomst rond plaats 10 a 15 te finishen, nu 13° bij mijn aflossing.
 
 
 Het is mijn taak dan om te proberen plaatsjes op te schuiven.
 
 
Deze editie lukte me dit niet echt, maar 1 plaats ingehaald , wat ik wel ergens verwacht had na een periode van vakantie en tragere marathonkms. 12 ° in totaal met de minste tijd van de laaste jaren, nadeel van marathonlopen: je wordt  trager en bovenstaande perikels :-)
 
 
Foto's: Leo Van Gool en familie thanks xxx
 
 
 

Geen opmerkingen: